Creative Life 2022

Kom je 11, 12 of 13 november naar Creative Life?
Volg dan een workshop en leer iets nieuws.
Schrijf je in via dit formulier.

Bordje van keramiek

Maak een bordje of schaaltje van keramiek. Jij maakt de vorm en de print. Ik zorg voor de stook (2× op meer dan 1000°C!) en het glazuur. Je kunt kiezen uit twee soorten klei en 10 glazuren. Binnen een maand is jouw bordje klaar en kun je het ophalen in Harderwijk of laten verzenden.
tijd: 10:30 – 11:30 uur of 12:00 – 13:00 uur
LET OP : VOL!
prijs: € 27,50 exclusief verzendkosten

Macramé een plantenhanger

Heb jij deze ouderwetse knooptechniek al eens uitgeprobeerd? Wij nemen vier mooie kleuren mee en leren je hoe je een plantenhanger maakt. Je kunt kiezen uit ecologisch katoen touw in de kleuren naturel, camel, cool grey en dark grey.
tijd: 14:00 – 15:00 uur
LET OP : VOL!
prijs: € 17,50

Vilt een schilderijtje of kaft

Hoe wonderlijk is het proces waarin je van losse wol, met water, zeep en je handen, een stevige lap maakt. Je kunt dit als schilderijtje ophangen of het lijmen op het notitieboekje dat je van mij krijgt. Handig om creatieve inspiratie in op te schrijven. Of misschien heb jij nog een ander leuk idee!
tijd: 15:30 – 16:30 uur
LET OP : VOL

prijs: € 17,50

Armband met slagletters

Kies je eigen tekst, een mooie kleur plantaardig gelooid leer of metaal en een lettertype. Na een beetje oefenen sla jij je eigen tekst in een armbandje. Maak er met de spindel een mooie sluiting aan en jij hebt je nieuwe accessoire!
tijd: doorlopend, reserveren niet nodig
prijs: € 10

Type een gedichtje

Hoe mooi is een handgeschept papiertje met een persoonlijke tekst?! Door jouzelf getypt met een ouderwetse typemachine. Weet je zo gauw geen leuke tekst? Blader dan door onze verzameling. Het papier hebben wij al voor je gemaakt.
tijd: doorlopend, reserveren niet nodig
prijs: € 3