over mijJolanda

Dat kan ik ook!

Mijn naam is Jolanda Jager. Al heel jong werd ik achter de naaimachine gezet. Of zou ik toen zelf al zo eigenwijs zijn geweest? Met een moeder die onze kleding zelf maakte en een vader die zijn eigen kantoor aan huis bouwde ben ik opgegroeid in een actief gezin. Voeg daar nog een paar kinderen, een gezonde dosis technisch inzicht, een lerarenopleiding en een man met programmeerkennis aan toe en je krijgt een creatieve website.

Pure ontspanning!

Ik breng mijn leven graag door in de boeken en achter de computer. Maar om mijn gedachten te verzetten heb ik handwerk nodig. Van haken tot pottenbakken of steigerhouten meubels maken, als het maar handwerk is. Let wel: ik ben niet kunstzinnig, maar wel handig. Ik hou van mooie vormen en natuurlijke materialen. Hoe mooi is het als je zelf kan scheppen of herscheppen? Als je iets kan vormen naar jouw ideeën en stijl? Ik geniet daar regelmatig van! Jij ook?

Dat kun jij ook!

Graag help ik jou iets moois te scheppen. Met een DIY-pakket of in een workshop, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een feestje. Want weet je: dat kunjijook!

Nog meer over mij

Benieuwd naar mijn creaties? Volg mij dan op Facebook of Instagram. Ik maak elke week wel iets nieuws!