Dat kan ik ook!

Jolanda Jager, Kunjijook.nlMijn naam is Jolanda Jager. Al heel jong werd ik achter de naaimachine gezet. Of zou ik toen zelf al zo eigenwijs zijn geweest? Met een moeder die onze kleding zelf maakte en een vader die zijn eigen kantoor aan huis bouwde ben ik opgegroeid in een actief gezin. Voeg daar nog een gezonde dosis technisch inzicht, een lerarenopleiding en een man met programmeerkennis aan toe en je krijgt een creatieve website.

Met 3 kinderen en nog een baan in het onderwijs is het soms lastig om tijd voor mezelf te maken. Maar het helpt me wel om in balans te blijven. Ik ben ook belangrijk!

Pure ontspanning!

Het liefst ben ik op het water. Hier in Harderwijk zijn daar genoeg mogelijkheden toe. Buiten zijn is eigenlijk altijd fijn. Of dat nou op het water is, in de tuin, in het bos of op de hei. Steeds kan ik me verwonderen over de rust en de schoonheid van de natuur. Over de vele kleuren en mooie vormen.

Thuis maak ik graag mooie dingen met mijn handen. Van blauwdrukken tot pottenbakken of vilten, als het maar handwerk is. Het liefst met materialen die verwondering oproepen en uitdagen! Ik hou van mooie vormen en natuurlijke materialen. Hoe mooi is het als je zelf kan scheppen of herscheppen? Als je iets kan vormen naar jouw ideeën en stijl? Ik geniet daar regelmatig van! Jij ook?

Dat kun jij ook!

Graag help ik jou om tijd voor jezelf te maken en iets moois te scheppen. Met een DIY-pakket of in een workshop, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een feestje. Want weet je: dat kunjijook! Ik zorg voor alle materialen en leg je duidelijk uit wat het proces is. Jij bent vrij om daar nog een eigen draai aan te geven, zodat het helemaal bij jou past.

Nog meer over mij

Benieuwd naar mijn creaties? Volg mij dan op Instagram of Facebook. Ik maak elke week wel iets nieuws!

 

Jolanda Jager, atelier Kunjijook