over mijJolanda

Dat kan ik ook!

Jolanda JagerMijn naam is Jolanda Jager. Al heel jong werd ik achter de naaimachine gezet. Of zou ik toen zelf al zo eigenwijs zijn geweest? Met een moeder die onze kleding zelf maakte en een vader die zijn eigen kantoor aan huis bouwde ben ik opgegroeid in een actief gezin. Voeg daar nog een paar kinderen, een gezonde dosis technisch inzicht, een lerarenopleiding en een man met programmeerkennis aan toe en je krijgt een creatieve website.


Pure ontspanning!

Ik breng mijn leven graag door in de boeken en achter de computer. Maar om mijn gedachten te verzetten heb ik handwerk nodig. Van een stoel schuren en stofferen tot een lampenkap maken of stoffen speelgoed naaien, als het maar handwerk is. Let wel: ik ben niet van het priegelwerk en hou ook helemaal niet van naald en draad, maar wel van machines en grootse effecten. Van mooie vormen en leuke stoffen. Hoe mooi is het als je zelf kan scheppen of herscheppen? Als je iets kan vormen naar jouw ideeën en stijl? Ik geniet daar regelmatig van! Jij ook?


Dat kun jij ook!

Nog leuker is het om samen met anderen te creëren. Om anderen te helpen te scheppen. In een workshop, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een feestje. Want weet je: dat kun jij ook!