Kettingen met nagellak

Jolanda

Hier nadert het einde van de zomervakantie. De kinderen hebben nog 1 week bouwdorp in het vooruitzicht. Ze kunnen dan lekker met pallets slepen, zagen, timmeren en verven. Afgelopen jaren is al gebleken dat zij geen bouwvakkers zijn, maar wel echte handelaren. Elk jaar ontstaat er weer een winkeltje en worden er halverwege de week spullen verzameld om te verkopen. Tegen fanta-geld weliswaar, maar toch. Aan het eind van de week hebben ze goed gehandeld!

Dit jaar starten de voorbereidingen wat eerder. Alle lades zijn al geplunderd op kleine, verkoopbare spulletjes. Vanmiddag werd ook de creatieve geest aangeboord. En waar doe je de meiden een groter plezier mee dan met knoeien met nagellak?

Metalen ring met nagellak

Hangers met nagellak


Samen maakten ze een mooie collectie kettingen. Stukje zpagetti eraan en klaar! Nu nog de winkel bouwen en kijken wat het oplevert. Of zouden ze deze stiekem zelf houden?

Ketting met nagellak


2 Comments

 1. Annemarie
  AnnemarieBeantwoorden
  14/10/2018 at 16:59

  Wat leuk! Hoe heten de ringetjes die gebruikt worden? En droogt de lak makkelijk?
  Groetjes Annemarie

  • Jolanda
   15/10/2018 at 12:34

   Dit zijn carrosserieringen van de bouwmarkt. Vaak te koop in een doosje. De nagellak droogt hier prima op! In elk geval goed voor een middagje plezier en creatief bezig zijn. Groetjes, Jolanda

Geef een antwoord

Jouw bericht*

Je mag de volgende HTML tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Naam*
E-mail*
Jouw website